Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41941
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГармаш, В. В.-
dc.contributor.authorАвескулова, Ю. Ю.-
dc.date.accessioned2023-11-06T09:58:29Z-
dc.date.available2023-11-06T09:58:29Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАвескулова Ю. Ю. Удосконалення етапів оцінки конкурентоспроможності торговельного підприємств а. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гармаш В. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 108.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41941-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення етапів оцінки конкурентоспроможності торговельного підприємств аuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_108-108.pdf154.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.