Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41893
Название: Метеорологія
Авторы: Коляда, Ольга Василівна
Корчашкіна, Любов Анатоліївна
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків
Библиографическое описание: Метеологія: методичні рекомендації для практичних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Метеорологія» зі студентами напряму підготовки 101 Екологія за освітнім рівнем бакалавр / укл.: О. В. Коляда, Л. А. Корчашкіна. Харків: ЛНАУ, 2018. 37с.
Краткий осмотр (реферат): Мета практичних робіт полягає у закріпленні теоретичних знань, і придбанні навичок самостійної науково-дослідницької роботи. Перед кожним заняттям студенти повинні опрацювати теоретичний матеріал і засвоїти порядок виконання даної роботи. Вивчення навколишнього природнього середовища неможливе без знання основних метеорологічних величин та їх характеристик. Саме такі параметри зовнішнього середовища як температурний режим, кількість атмосферних опадів, режим сонячної радіації та інші метеорологічні елементи відграють важливу роль у розвитку екологічних процесів та явищ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41893
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MR_Meteorolohiya_101_18.pdf1.64 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.