Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4175
Title: Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки
Authors: уклад. Отрошко, Наталія Олександрівна
уклад. Аксьонова, Олена Федорівна
Keywords: метрологічне забезпечення;нормативно-правові документи;якість продукції;безпека харчових продуктів
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Дієтологія та харчова безпека»); уклад.: Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 48 с.
Abstract: Лекційний курс дисципліни «Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки» направлений на отримання студентами знань в галузі метрології та метрологічної діяльності, необхідних для вирішення завдань контролю якості продукції, нормативного забезпечення розробки, виробництва, випробувань, експлуатації та утилізації продукції, а також на ознайомлення з основними законотворчими актами України та Європейського Союзу в галузі харчової безпеки.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4175
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MNHB_18.pdf752.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.