Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41748
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЖулінська, О. В.-
dc.contributor.authorГерман, А. І.-
dc.date.accessioned2023-10-31T14:24:10Z-
dc.date.available2023-10-31T14:24:10Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГерман А. І. Особливості розроблення парфе, збагаченого вітамінним комплексом. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Жулінська О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 6-7.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41748-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості розроблення парфе, збагаченого вітамінним комплексомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_6-7.pdf725.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.