Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41747
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАндрєєва, С. С.-
dc.contributor.authorВолконський, А. О.-
dc.contributor.authorТимченко, Д. А.-
dc.date.accessioned2023-10-31T14:22:05Z-
dc.date.available2023-10-31T14:22:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВолконський А. О., Тимченко Д. А. Використання геланової камеді в технології напоїв. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Андрєєва С. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 5-6.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41747-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання геланової камеді в технології напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_5-6.pdf245.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.