Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4173
Назва: | Дієтичне харчування. |
Автори: | уклад. Дуденко, Ніна Василівна уклад. Євлаш, Вікторія Владленівна уклад. Упатова, Олена Іванівна уклад. Цибань, Лілія Степанівна |
Ключові слова: | дієтичне харчування;лікувальне харчування;раціональне харчування;технологія виробництва;фізичні властивості;дієта |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Дієтичне харчування: опорний конспект леккцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»); уклад.: Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, О. І. Упатова, Л. С. Цибань; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 103 с. |
Короткий огляд (реферат): | Особливістю дієтхарчування в сучасних умовах є його масовість, тобто потреба у ньому зростає серед дорослого і дитячого населення. Реалізація принципів дієтичного харчування повинна забезпечуватися не лише у домашньому харчуванні, але і в лікувальних установах, школах, інтернатах, підприємствах ресторанного бізнесу. У посадових обов'язках керівників підприємств, а також головних лікарів, заступників головних лікарів по медичній частині, завідуючих виробництвом, шеф-кухарів, лікуючих лікарів, диетсестер, працівників харчових технологічних лабораторій, кухарів визначені вимоги по організації і технологічному забезпеченню якості виробництва і умов реалізації дієтичної продукції. Нині цим питанням не приділяється достатньої уваги. У зв'язку з цим назріла необхідність в поглибленні теоретичної і практичної підготовки фахівців – інженерів-технологів в дієтичному харчуванні. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4173 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
dietary nutrition_18.pdf | 1.28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.