Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4173
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | уклад. Дуденко, Ніна Василівна | - |
dc.contributor.author | уклад. Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | уклад. Упатова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | уклад. Цибань, Лілія Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-03T08:40:28Z | - |
dc.date.available | 2022-08-03T08:40:28Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Дієтичне харчування: опорний конспект леккцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»); уклад.: Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, О. І. Упатова, Л. С. Цибань; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 103 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4173 | - |
dc.description.abstract | Особливістю дієтхарчування в сучасних умовах є його масовість, тобто потреба у ньому зростає серед дорослого і дитячого населення. Реалізація принципів дієтичного харчування повинна забезпечуватися не лише у домашньому харчуванні, але і в лікувальних установах, школах, інтернатах, підприємствах ресторанного бізнесу. У посадових обов'язках керівників підприємств, а також головних лікарів, заступників головних лікарів по медичній частині, завідуючих виробництвом, шеф-кухарів, лікуючих лікарів, диетсестер, працівників харчових технологічних лабораторій, кухарів визначені вимоги по організації і технологічному забезпеченню якості виробництва і умов реалізації дієтичної продукції. Нині цим питанням не приділяється достатньої уваги. У зв'язку з цим назріла необхідність в поглибленні теоретичної і практичної підготовки фахівців – інженерів-технологів в дієтичному харчуванні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | дієтичне харчування | uk_UA |
dc.subject | лікувальне харчування | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва | uk_UA |
dc.subject | фізичні властивості | uk_UA |
dc.subject | дієта | uk_UA |
dc.title | Дієтичне харчування. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
dietary nutrition_18.pdf | 1.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.