Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4173
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorуклад. Дуденко, Ніна Василівна-
dc.contributor.authorуклад. Євлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorуклад. Упатова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorуклад. Цибань, Лілія Степанівна-
dc.date.accessioned2022-08-03T08:40:28Z-
dc.date.available2022-08-03T08:40:28Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДієтичне харчування: опорний конспект леккцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»); уклад.: Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, О. І. Упатова, Л. С. Цибань; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 103 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4173-
dc.description.abstractОсобливістю дієтхарчування в сучасних умовах є його масовість, тобто потреба у ньому зростає серед дорослого і дитячого населення. Реалізація принципів дієтичного харчування повинна забезпечуватися не лише у домашньому харчуванні, але і в лікувальних установах, школах, інтернатах, підприємствах ресторанного бізнесу. У посадових обов'язках керівників підприємств, а також головних лікарів, заступників головних лікарів по медичній частині, завідуючих виробництвом, шеф-кухарів, лікуючих лікарів, диетсестер, працівників харчових технологічних лабораторій, кухарів визначені вимоги по організації і технологічному забезпеченню якості виробництва і умов реалізації дієтичної продукції. Нині цим питанням не приділяється достатньої уваги. У зв'язку з цим назріла необхідність в поглибленні теоретичної і практичної підготовки фахівців – інженерів-технологів в дієтичному харчуванні.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectдієтичне харчуванняuk_UA
dc.subjectлікувальне харчуванняuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectфізичні властивостіuk_UA
dc.subjectдієтаuk_UA
dc.titleДієтичне харчування.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dietary nutrition_18.pdf1.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.