Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4170
Title: Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія
Authors: Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Александров, Олександр Валентинович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Keywords: білки;вітаміни;вуглеводи;генетично модифіковані продукти;ліпіди;функціональні продукти;нутріціологія
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: УІПА
Citation: Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Цихановська І. В., Лазарєва Т. А., Александров О. В., Коваленко В. О., Скуріхіна Л. А., Євлаш В. В. Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія: Навчальний посібник. Харків: УІПА, 2012. 246 с.
Abstract: В навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетично-модифікованих та продуктів з функціональними властивостями.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4170
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRIVAT~1.PDF6.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.