Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4170
Title: | Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія |
Authors: | Дуденко, Ніна Василівна Павлоцька, Лариса Федорівна Цихановська, Ірина Василівна Лазарєва, Тетяна Анатоліївна Александров, Олександр Валентинович Коваленко, Валентина Олексіївна Скуріхіна, Людмила Андрониківна Євлаш, Вікторія Владленівна |
Keywords: | білки;вітаміни;вуглеводи;генетично модифіковані продукти;ліпіди;функціональні продукти;нутріціологія |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: УІПА |
Citation: | Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Цихановська І. В., Лазарєва Т. А., Александров О. В., Коваленко В. О., Скуріхіна Л. А., Євлаш В. В. Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія: Навчальний посібник. Харків: УІПА, 2012. 246 с. |
Abstract: | В навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетично-модифікованих та продуктів з функціональними властивостями. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4170 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PRIVAT~1.PDF | 6.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.