Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4170
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуденко, Ніна Василівна-
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorЦихановська, Ірина Василівна-
dc.contributor.authorЛазарєва, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorАлександров, Олександр Валентинович-
dc.contributor.authorКоваленко, Валентина Олексіївна-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Людмила Андрониківна-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.date.accessioned2022-08-03T08:29:53Z-
dc.date.available2022-08-03T08:29:53Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Цихановська І. В., Лазарєва Т. А., Александров О. В., Коваленко В. О., Скуріхіна Л. А., Євлаш В. В. Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія: Навчальний посібник. Харків: УІПА, 2012. 246 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4170-
dc.description.abstractВ навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетично-модифікованих та продуктів з функціональними властивостями.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: УІПАuk_UA
dc.subjectбілкиuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectвуглеводиuk_UA
dc.subjectгенетично модифіковані продуктиuk_UA
dc.subjectліпідиuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectнутріціологіяuk_UA
dc.titleНутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRIVAT~1.PDF6.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.