Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4170
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуденко, Ніна Василівна | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.contributor.author | Цихановська, Ірина Василівна | - |
dc.contributor.author | Лазарєва, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Александров, Олександр Валентинович | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Валентина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Скуріхіна, Людмила Андрониківна | - |
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-03T08:29:53Z | - |
dc.date.available | 2022-08-03T08:29:53Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Цихановська І. В., Лазарєва Т. А., Александров О. В., Коваленко В. О., Скуріхіна Л. А., Євлаш В. В. Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія: Навчальний посібник. Харків: УІПА, 2012. 246 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4170 | - |
dc.description.abstract | В навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетично-модифікованих та продуктів з функціональними властивостями. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: УІПА | uk_UA |
dc.subject | білки | uk_UA |
dc.subject | вітаміни | uk_UA |
dc.subject | вуглеводи | uk_UA |
dc.subject | генетично модифіковані продукти | uk_UA |
dc.subject | ліпіди | uk_UA |
dc.subject | функціональні продукти | uk_UA |
dc.subject | нутріціологія | uk_UA |
dc.title | Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PRIVAT~1.PDF | 6.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.