Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4170
Назва: | Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія |
Автори: | Дуденко, Ніна Василівна Павлоцька, Лариса Федорівна Цихановська, Ірина Василівна Лазарєва, Тетяна Анатоліївна Александров, Олександр Валентинович Коваленко, Валентина Олексіївна Скуріхіна, Людмила Андрониківна Євлаш, Вікторія Владленівна |
Ключові слова: | білки;вітаміни;вуглеводи;генетично модифіковані продукти;ліпіди;функціональні продукти;нутріціологія |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: УІПА |
Бібліографічний опис: | Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Цихановська І. В., Лазарєва Т. А., Александров О. В., Коваленко В. О., Скуріхіна Л. А., Євлаш В. В. Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія: Навчальний посібник. Харків: УІПА, 2012. 246 с. |
Короткий огляд (реферат): | В навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетично-модифікованих та продуктів з функціональними властивостями. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4170 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PRIVAT~1.PDF | 6.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.