Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41675
Title: Управління інноваціями у ресторанному господарстві на міжнародному ринку
Authors: Нвафор Макдональд Уваома
metadata.dc.contributor.advisor: Андросова, Т. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нвафор Макдональд Уваома Управління інноваціями у ресторанному господарстві на міжнародному ринку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Андросова Т. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 87.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41675
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_87-87.pdf152.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.