Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4147
Назва: Мікробіологія молока і молочних продуктів
Автори: Коваленко, Валентина Олексіївна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Чернова, Людмила Олександрівна
Ключові слова: мікробіологія;молоко;кисломолочні продукти;мікрофлора;молочнокислі закваски;сухі молочні продукти;сири;вершкове масло;вторинна молочна сировина;санітарно-мікробіологічні вимоги
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Коваленко В. О., Євлаш В. В., Чернова Л. О. Мікробіологія молока і молочних продуктів: навчальний посібник; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику узагальнено відомості про роль мікроорганізмів у формуванні якості та безпечності молока та молочних продуктів, розглянуто їх морфологічні ознаки, фізіологічні властивості та класифікація. Показано динаміку мікробіологічних процесів в молоці та молочних продуктах. Наведено вимоги до мікробіологічної безпечності виробництв молочних продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4147
ISBN: 978-966-405-226-6.
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11microbiology_milk.pdf1.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.