Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4147
Название: Мікробіологія молока і молочних продуктів
Авторы: Коваленко, Валентина Олексіївна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Чернова, Людмила Олександрівна
Ключевые слова: мікробіологія;молоко;кисломолочні продукти;мікрофлора;молочнокислі закваски;сухі молочні продукти;сири;вершкове масло;вторинна молочна сировина;санітарно-мікробіологічні вимоги
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Коваленко В. О., Євлаш В. В., Чернова Л. О. Мікробіологія молока і молочних продуктів: навчальний посібник; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. с.
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику узагальнено відомості про роль мікроорганізмів у формуванні якості та безпечності молока та молочних продуктів, розглянуто їх морфологічні ознаки, фізіологічні властивості та класифікація. Показано динаміку мікробіологічних процесів в молоці та молочних продуктах. Наведено вимоги до мікробіологічної безпечності виробництв молочних продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4147
ISBN: 978-966-405-226-6.
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
11microbiology_milk.pdf1.16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.