Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4147
Title: Мікробіологія молока і молочних продуктів
Authors: Коваленко, Валентина Олексіївна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Чернова, Людмила Олександрівна
Keywords: мікробіологія;молоко;кисломолочні продукти;мікрофлора;молочнокислі закваски;сухі молочні продукти;сири;вершкове масло;вторинна молочна сировина;санітарно-мікробіологічні вимоги
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коваленко В. О., Євлаш В. В., Чернова Л. О. Мікробіологія молока і молочних продуктів: навчальний посібник; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. с.
Abstract: У навчальному посібнику узагальнено відомості про роль мікроорганізмів у формуванні якості та безпечності молока та молочних продуктів, розглянуто їх морфологічні ознаки, фізіологічні властивості та класифікація. Показано динаміку мікробіологічних процесів в молоці та молочних продуктах. Наведено вимоги до мікробіологічної безпечності виробництв молочних продуктів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4147
ISBN: 978-966-405-226-6.
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11microbiology_milk.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.