Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4147
Title: | Мікробіологія молока і молочних продуктів |
Authors: | Коваленко, Валентина Олексіївна Євлаш, Вікторія Владленівна Чернова, Людмила Олександрівна |
Keywords: | мікробіологія;молоко;кисломолочні продукти;мікрофлора;молочнокислі закваски;сухі молочні продукти;сири;вершкове масло;вторинна молочна сировина;санітарно-мікробіологічні вимоги |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Коваленко В. О., Євлаш В. В., Чернова Л. О. Мікробіологія молока і молочних продуктів: навчальний посібник; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. с. |
Abstract: | У навчальному посібнику узагальнено відомості про роль мікроорганізмів у формуванні якості та безпечності молока та молочних продуктів, розглянуто їх морфологічні ознаки, фізіологічні властивості та класифікація. Показано динаміку мікробіологічних процесів в молоці та молочних продуктах. Наведено вимоги до мікробіологічної безпечності виробництв молочних продуктів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4147 |
ISBN: | 978-966-405-226-6. |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
11microbiology_milk.pdf | 1.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.