Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144
Title: Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування
Authors: Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Старчаєнко, Олена Тимофіївна
Федак, Наталія Василівна
Терещенко, Любов Василівна
Keywords: гігієна харчування;дієтичне харчування;кулінарія;лікувальне харчування;санітарно-гігієнічни вимоги;якість продуктів
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посібник; Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова, Ж.А. Крутовий та ін.; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 262 с.
Abstract: Навчальний посібник знайомить із технологічним забезпеченням якості кулінарної продукції в сучасних умовах. У посібнику розглядаються характеристика дієтичного, лікувального та лікувально-профілактичного харчування , санітарно-гігієнічни вимоги до технологічного процесу та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції, використання технологічної документації в харчблоках лікувальних закладів. Навчальний посібник призначено для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144
ISBN: 978-966-405-278-5
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TECHNO~1.PDF18.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.