Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41284
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗарецька, Л. М.-
dc.contributor.authorЯковлєва, К. І.-
dc.date.accessioned2023-10-24T06:44:40Z-
dc.date.available2023-10-24T06:44:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЯковлєва К. І. Світовий досвід державної підтримки іннов аційних процесів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Зарецька Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 61.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41284-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсновні моделі аналізу взаємовідносин у теорії стейкхолдерівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_61-61.pdf138.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.