Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41272
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПомінова, І. І.-
dc.contributor.authorПомінова, Т. І.-
dc.date.accessioned2023-10-24T06:23:19Z-
dc.date.available2023-10-24T06:23:19Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПомінова Т. І. Основні теоретичні парадигми теорії стейкхолдерів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Помінова І. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 51.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41272-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсновні теоретичні парадигми теорії стейкхолдерівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_51-51.pdf138.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.