Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4125
Назва: Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів
Автори: Євлаш, Вікторія Владленівна
Горбань, Віктор Григорович
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Цибань, Лілія Степанівна
Ключові слова: дослідження;зберігання харчових продуктів;товарознавча оцінка;технологічна обробка;якість продуктів;роль білків;вуглеводи;ліпіди;макроелементи;харчові жири;мікроелементи
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Горбань В. Г., Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Скуріхіна Л. А., Цибань Л. С.. Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів: навч. посібник; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Х., 2017. 321 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник із курсу "Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів" видається вперше. Він містить сучасні матеріали щодо функцій основних харчових речовин в організмі людини, нормування їх у добових раціонах, зміни продуктів під час зберігання та технологічної обробки, а також методів дослідження, що характеризують харчову та біологічну цінність продуктів харчування. На практичних заняттях студенти оволодівають методами оцінки якості продуктів та навичками складання збалансованих раціонів харчування. Посібник призначений для студентів та магістрів технологічних ВНЗ, аспірантів, фахівців, які працюють у галузі харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4125
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
otsinka yakosti_17.pdf3.55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.