Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4125
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorГорбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorДуденко, Ніна Василівна-
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Людмила Андрониківна-
dc.contributor.authorЦибань, Лілія Степанівна-
dc.date.accessioned2022-08-02T12:40:10Z-
dc.date.available2022-08-02T12:40:10Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Горбань В. Г., Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Скуріхіна Л. А., Цибань Л. С.. Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів: навч. посібник; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Х., 2017. 321 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4125-
dc.description.abstractНавчальний посібник із курсу "Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів" видається вперше. Він містить сучасні матеріали щодо функцій основних харчових речовин в організмі людини, нормування їх у добових раціонах, зміни продуктів під час зберігання та технологічної обробки, а також методів дослідження, що характеризують харчову та біологічну цінність продуктів харчування. На практичних заняттях студенти оволодівають методами оцінки якості продуктів та навичками складання збалансованих раціонів харчування. Посібник призначений для студентів та магістрів технологічних ВНЗ, аспірантів, фахівців, які працюють у галузі харчування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectзберігання харчових продуктівuk_UA
dc.subjectтоварознавча оцінкаuk_UA
dc.subjectтехнологічна обробкаuk_UA
dc.subjectякість продуктівuk_UA
dc.subjectроль білківuk_UA
dc.subjectвуглеводиuk_UA
dc.subjectліпідиuk_UA
dc.subjectмакроелементиuk_UA
dc.subjectхарчові жириuk_UA
dc.subjectмікроелементиuk_UA
dc.titleФізіологічні аспекти оцінки якості продуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
otsinka yakosti_17.pdf3.55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.