Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4125
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Горбань, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Дуденко, Ніна Василівна | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.contributor.author | Скуріхіна, Людмила Андрониківна | - |
dc.contributor.author | Цибань, Лілія Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T12:40:10Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T12:40:10Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Горбань В. Г., Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Скуріхіна Л. А., Цибань Л. С.. Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів: навч. посібник; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Х., 2017. 321 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4125 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник із курсу "Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів" видається вперше. Він містить сучасні матеріали щодо функцій основних харчових речовин в організмі людини, нормування їх у добових раціонах, зміни продуктів під час зберігання та технологічної обробки, а також методів дослідження, що характеризують харчову та біологічну цінність продуктів харчування. На практичних заняттях студенти оволодівають методами оцінки якості продуктів та навичками складання збалансованих раціонів харчування. Посібник призначений для студентів та магістрів технологічних ВНЗ, аспірантів, фахівців, які працюють у галузі харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | дослідження | uk_UA |
dc.subject | зберігання харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | товарознавча оцінка | uk_UA |
dc.subject | технологічна обробка | uk_UA |
dc.subject | якість продуктів | uk_UA |
dc.subject | роль білків | uk_UA |
dc.subject | вуглеводи | uk_UA |
dc.subject | ліпіди | uk_UA |
dc.subject | макроелементи | uk_UA |
dc.subject | харчові жири | uk_UA |
dc.subject | мікроелементи | uk_UA |
dc.title | Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
otsinka yakosti_17.pdf | 3.55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.