Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4125
Title: Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Горбань, Віктор Григорович
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Цибань, Лілія Степанівна
Keywords: дослідження;зберігання харчових продуктів;товарознавча оцінка;технологічна обробка;якість продуктів;роль білків;вуглеводи;ліпіди;макроелементи;харчові жири;мікроелементи
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Горбань В. Г., Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Скуріхіна Л. А., Цибань Л. С.. Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів: навч. посібник; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Х., 2017. 321 с.
Abstract: Навчальний посібник із курсу "Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів" видається вперше. Він містить сучасні матеріали щодо функцій основних харчових речовин в організмі людини, нормування їх у добових раціонах, зміни продуктів під час зберігання та технологічної обробки, а також методів дослідження, що характеризують харчову та біологічну цінність продуктів харчування. На практичних заняттях студенти оволодівають методами оцінки якості продуктів та навичками складання збалансованих раціонів харчування. Посібник призначений для студентів та магістрів технологічних ВНЗ, аспірантів, фахівців, які працюють у галузі харчування.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4125
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
otsinka yakosti_17.pdf3.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.