Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4094
Title: Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів
Authors: уклад. Отрошко, Наталія Олександрівна
уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна
Keywords: колоїдна хімія;сировина;фізична хімія;дослідження сировини та матеріалів;076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів. Частина 1: методичні вказівки до самостійної підготовки та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; уклад.: І.С. Пілюгіна, Н.О. Отрошко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 87c.
Abstract: Дисципліна "Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів" являє собою інтегрований курс, який складається з трьох розділів: "Загальні основи аналітичної хімії", "Фізична хімія сировини та товарів", "Органічна хімія", які викладаються з урахуванням сучасного рівня розвитку хімічної науки та вимог до підготовки висококваліфікованих товарознавців. Практикум з дисципліни "Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів" (частина 1), який охоплює матеріал першого та другого розділів, укладено відповідно до робочої програми дисципліни.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4094
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
method_HMDSM_17.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.