Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4092
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | уклад. Добровольська, Олена Владиславівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T08:12:38Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T08:12:38Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної хімії та хімічного аналізу харчових систем: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної скороченої форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"; уклад. О.В. Добровольська; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 50с | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4092 | - |
dc.description.abstract | Під час вивчення дисципліни «Харчова хімія» кожен студент повинен не тільки оволодіти певним обсягом необхідних теоретичних знань, а й багажем загальних прийомів, вмінь, способів розумової праці, завдяки яким засвоюються знання. Саме для цього робочою програмою дисципліни передбачено виконання двох індивідуальних домашніх завдань (ІДЗ), яке є важливою складовою позааудиторної самостійної роботи студентів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | хімічний аналіз | uk_UA |
dc.subject | харчові системи | uk_UA |
dc.subject | 181 Харчові технології та інженерія | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної хімії та хімічного аналізу харчових систем | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Metod_IDZ1_pryskor17.pdf | 486.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.