Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40856
Title: Особливості оцінки ефективності інноваційних проектів
Authors: Леонтьєв, І. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Іванюта, О. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Леонтьєв І. О. Особливості оцінки ефективності інноваційних проектів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. М. Іванюта. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 133.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40856
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-133.pdf128.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.