Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40856
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Іванюта, О. М. | - |
dc.contributor.author | Леонтьєв, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-17T10:28:00Z | - |
dc.date.available | 2023-10-17T10:28:00Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Леонтьєв І. О. Особливості оцінки ефективності інноваційних проектів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. М. Іванюта. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 133. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40856 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Особливості оцінки ефективності інноваційних проектів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_3-133.pdf | 128.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.