Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40853
Title: | Сутність і принципи формування оборотних коштів підприємства |
Authors: | Лалабєкян, В. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Кропівцова, Н. І. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Лалабєкян В. А. Сутність і принципи формування оборотних коштів підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Н. І. Кропівцова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 132. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40853 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_3-132.pdf | 142.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.