Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40853
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКропівцова, Н. І.-
dc.contributor.authorЛалабєкян, В. А.-
dc.date.accessioned2023-10-17T10:18:56Z-
dc.date.available2023-10-17T10:18:56Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЛалабєкян В. А. Сутність і принципи формування оборотних коштів підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Н. І. Кропівцова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 132.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40853-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleСутність і принципи формування оборотних коштів підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-132.pdf142.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.