Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40853
Title: Сутність і принципи формування оборотних коштів підприємства
Authors: Лалабєкян, В. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Кропівцова, Н. І.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Лалабєкян В. А. Сутність і принципи формування оборотних коштів підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Н. І. Кропівцова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 132.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40853
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-132.pdf142.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.