Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40818
Назва: Чинники розвитку ресторанного господарства України
Автори: Чуб, А. М.
Науковий керівник : Гросул, В. А.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Чуб А. М. Чинники розвитку ресторанного господарства України. Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених, студентів і школярів, присвяченої 25-річчю Незалежності України, 25 травня 2016 р.; наук. кер. Гросул В. А. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 247.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40818
Розташовується у зібраннях:Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Funktsionuvannya_rozvytok_ekonomiky_2016_247.pdf97.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.