Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40705
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Малафаєв, М. Т. | - |
dc.contributor.author | Товпига, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-14T06:52:03Z | - |
dc.date.available | 2023-10-14T06:52:03Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Товпига Д. А. Особливості сучасних конвекторів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Малафаєв М. Т. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 398. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40705 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Особливості сучасних конвекторів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_398-398.pdf | 222.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.