Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40705
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Малафаєв, М. Т. | - |
dc.contributor.author | Товпига, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-14T06:52:03Z | - |
dc.date.available | 2023-10-14T06:52:03Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Товпига Д. А. Особливості сучасних конвекторів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Малафаєв М. Т. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 398. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40705 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Особливості сучасних конвекторів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_398-398.pdf | 222.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.