Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40601
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСавгіра, Ю. О.-
dc.contributor.advisorКузнецова, Т. О.-
dc.contributor.authorКиричок, О. С.-
dc.contributor.authorГончарова, Ю. М.-
dc.date.accessioned2023-10-12T10:57:56Z-
dc.date.available2023-10-12T10:57:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКиричок О. С., Гончарова Ю. М. Вивчення впливу солюбілізованої олії на гідрофобну взаємодію у разі утворення супрамолекул у розчинах колоїдних ПАР. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Савгіра Ю. О., Кузнецова Т. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 381.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40601-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення впливу солюбілізованої олії на гідрофобну взаємодію у разі утворення супрамолекул у розчинах колоїдних ПАРuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_381-381.pdf141.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.