Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40598
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.advisorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorГерасименко, А. В.-
dc.contributor.authorІванова, Н. С.-
dc.date.accessioned2023-10-12T10:48:34Z-
dc.date.available2023-10-12T10:48:34Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГерасименко А. В., Іванова Н. С. Вплив природи розчинника на екстракцію барвних речовин із сухих пелюсток та кріопорошку суданської троянди. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пілюгіна І. С., Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 378.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40598-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив природи розчинника на екстракцію барвних речовин із сухих пелюсток та кріопорошку суданської трояндиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_378-378.pdf141.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.