Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40488
Название: | Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу |
Авторы: | Борисенко, В. В. |
Научный руководитель: | Карпенко, Н. М. |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Борисенко В. В. Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу. Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених, студентів і школярів, присвяченої 25-річчю Незалежності України, 25 травня 2016 р.; наук. кер. Карпенко Н. М. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 180. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40488 |
Располагается в коллекциях: | Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Funktsionuvannya_rozvytok_ekonomiky_2016_180.pdf | 96.6 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.