Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40488
Название: Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу
Авторы: Борисенко, В. В.
Научный руководитель: Карпенко, Н. М.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Борисенко В. В. Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу. Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених, студентів і школярів, присвяченої 25-річчю Незалежності України, 25 травня 2016 р.; наук. кер. Карпенко Н. М. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 180.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40488
Располагается в коллекциях:Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Funktsionuvannya_rozvytok_ekonomiky_2016_180.pdf96.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.