Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40488
Title: Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу
Authors: Борисенко, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Карпенко, Н. М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Борисенко В. В. Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу. Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених, студентів і школярів, присвяченої 25-річчю Незалежності України, 25 травня 2016 р.; наук. кер. Карпенко Н. М. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 180.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40488
Appears in Collections:Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Funktsionuvannya_rozvytok_ekonomiky_2016_180.pdf96.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.