Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40474
Название: Маркетинг у галузі ресторанного бізнесу
Авторы: Сіроус, М. В.
Научный руководитель: Прядко, О. М.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Сіроус М. В. Маркетинг у галузі ресторанного бізнесу. Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених, студентів і школярів, присвяченої 25-річчю Незалежності України, 25 травня 2016 р.; наук. кер. Прядко О. М. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 166.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40474
Располагается в коллекциях:Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Funktsionuvannya_rozvytok_ekonomiky_2016_166.pdf97.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.