Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40461
Название: Стратегічний аналіз і прогнозування фінансово-господарської діяльності підприємств харчової промисловості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.06.04 – бухгалтерський облік, аналіз та аудит
Авторы: Стефаненко, Маргарита Миколаївна
Научный руководитель: Янчева, Ліана Миколаївна
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Ключевые слова: економічна стратегія;стратегічний аналіз;експрес-аналіз;концепція реінжинірингу;інвестиційна стратегія;economical policy;strategic analysis;proximate analysis;concept of reingeneering;investment policy
Дата публикации: 2002
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Стефаненко М. М. Стратегічний аналіз і прогнозування фінансово-господарської діяльності підприємств харчової промисловості; автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.06.04 - Бухгалтерський облік, аналіз та аудит; наук. кер. Л. М. Янчева; Харківська держ. академія технології та організації харчування. Харків, 2002. 14 с.
Краткий осмотр (реферат): Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.06.04 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит. –Харківська державна академія технології та організації харчування, Харків, 2002. У роботі розкривається сутність економічної стратегії підприємств, проведено аналіз основних складових економічної стратегії, обґрунтовані рекомендації щодо стратегічного аналізу та прогнозування діяльності підприємств харчової промисловості, зокрема: - формалізовано комплекс завдань стратегічного аналізу; - доповнено багатофакторну модель Альтмана новим індексом; - обґрунтовано методику отримання конкурентних переваг за рахунок зниження виробничих витрат підприємства; - розроблено прогнозні параметри управління інвестиційної стратегії підприємств харчової промисловості Криму
In activity the nature of economical policy of firms is uncovered, the analysis of the main(basic) compound economical policy is conducted, the guidelines concerning the strategic analysis and forecasting (prediction) of activity of firms of a food-processing industry, namely are justified: - the complex of problems of the strategic analysis is formalized; - the Altman's model by a new index is supplemented; - the technique of obtaining of competitive advantages is justified at the expense of a decrease of manufacturing costs of firm; - are designed forecast parameters of control of investment policy of firms of a food-processing industry of Crimea.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40461
Располагается в коллекциях:08.06.04 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
aref_STEFANENKO.pdf300.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.