Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40461
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯнчева, Ліана Миколаївна-
dc.contributor.authorСтефаненко, Маргарита Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-10-10T12:38:47Z-
dc.date.available2023-10-10T12:38:47Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationСтефаненко М. М. Стратегічний аналіз і прогнозування фінансово-господарської діяльності підприємств харчової промисловості; автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.06.04 - Бухгалтерський облік, аналіз та аудит; наук. кер. Л. М. Янчева; Харківська держ. академія технології та організації харчування. Харків, 2002. 14 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40461-
dc.description.abstractДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.06.04 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит. –Харківська державна академія технології та організації харчування, Харків, 2002. У роботі розкривається сутність економічної стратегії підприємств, проведено аналіз основних складових економічної стратегії, обґрунтовані рекомендації щодо стратегічного аналізу та прогнозування діяльності підприємств харчової промисловості, зокрема: - формалізовано комплекс завдань стратегічного аналізу; - доповнено багатофакторну модель Альтмана новим індексом; - обґрунтовано методику отримання конкурентних переваг за рахунок зниження виробничих витрат підприємства; - розроблено прогнозні параметри управління інвестиційної стратегії підприємств харчової промисловості Кримуuk_UA
dc.description.abstractIn activity the nature of economical policy of firms is uncovered, the analysis of the main(basic) compound economical policy is conducted, the guidelines concerning the strategic analysis and forecasting (prediction) of activity of firms of a food-processing industry, namely are justified: - the complex of problems of the strategic analysis is formalized; - the Altman's model by a new index is supplemented; - the technique of obtaining of competitive advantages is justified at the expense of a decrease of manufacturing costs of firm; - are designed forecast parameters of control of investment policy of firms of a food-processing industry of Crimea.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectекономічна стратегіяuk_UA
dc.subjectстратегічний аналізuk_UA
dc.subjectекспрес-аналізuk_UA
dc.subjectконцепція реінжинірингуuk_UA
dc.subjectінвестиційна стратегіяuk_UA
dc.subjecteconomical policyuk_UA
dc.subjectstrategic analysisuk_UA
dc.subjectproximate analysisuk_UA
dc.subjectconcept of reingeneeringuk_UA
dc.subjectinvestment policyuk_UA
dc.titleСтратегічний аналіз і прогнозування фінансово-господарської діяльності підприємств харчової промисловості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.06.04 – бухгалтерський облік, аналіз та аудитuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі-
Appears in Collections:08.06.04 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aref_STEFANENKO.pdf300.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.