Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40243
Title: Проблеми та перспективи кріоконсервування біологічних матеріалів
Authors: Петренко, Є. К.
Євдокімова, Т. Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Ринчак, П. І.
Петренко, О. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Петренко Є. К., Євдокімова Т. Є. Проблеми та перспективи кріоконсервування біологічних матеріалів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ринчак П. І. Петренко О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 355.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40243
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_355-355.pdf186.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.