Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40058
Назва: Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба
Автори: Різак, М. Ю.
Лавренко, С. О.
Каращук, Г. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Різак М. Ю., Лавренко С. О., Каращук Г. В. Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 17-18 травня 2021 р. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 456-458.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40058
ISSN: 2519-4194
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2021_456-458.pdf486.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.