Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40058
Назва: | Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба |
Автори: | Різак, М. Ю. Лавренко, С. О. Каращук, Г. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Різак М. Ю., Лавренко С. О., Каращук Г. В. Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 17-18 травня 2021 р. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 456-458. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40058 |
ISSN: | 2519-4194 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2021_456-458.pdf | 486.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.