Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40058
Название: Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба
Авторы: Різак, М. Ю.
Лавренко, С. О.
Каращук, Г. В.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Різак М. Ю., Лавренко С. О., Каращук Г. В. Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 17-18 травня 2021 р. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 456-458.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40058
ISSN: 2519-4194
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2021_456-458.pdf486.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.