Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3990
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пілюгіна, І. С. | - |
dc.contributor.author | Аксьонова, О. Ф. | - |
dc.contributor.author | Сибірякова, І. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-31T10:44:59Z | - |
dc.date.available | 2022-07-31T10:44:59Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Пілюгіна І. С., Аксьонова О. Ф., Сибірякова І. Г. Розробка програмного засобу навчального призначення для організації самостійної роботи студентів з теми "жорсткість води". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 224-230. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3990 | - |
dc.description.abstract | На основі сучасних інтернет-технологій розроблено електронний практикум для організації самостійної роботи студентів із теми «Жорсткість води» та виконання розрахункової частини 6 лабораторних робіт. Практикум складається з теоретичної та експериментальної частин. | uk_UA |
dc.description.abstract | The electronic practical is developed on the basis of advanced Internet technologies to arrange student independent work by the theme «Water Hardness» and to make calculations of six laboratory works. The practical consists of the theoretical and experimental parts. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | електронний практикум | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.title | Розробка програмного засобу навчального призначення для організації самостійної роботи студентів з теми "жорсткість води" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__37.pdf | 274.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.