Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39902
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГвоздєв, О. В.-
dc.contributor.authorСухоруков, С. В.-
dc.date.accessioned2023-09-25T06:00:35Z-
dc.date.available2023-09-25T06:00:35Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСухоруков С. В. Спосіб змішування сипучих матеріалів із малими кількостями рідини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гвоздєв О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 330.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39902-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСпосіб змішування сипучих матеріалів із малими кількостями рідиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_330-330.pdf195.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.