Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39892
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГаляпа, І. М.-
dc.contributor.authorРобейко, Ю. В.-
dc.date.accessioned2023-09-25T05:38:51Z-
dc.date.available2023-09-25T05:38:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationРобейко Ю. В. Аналіз використання сучасного теплового обладнання під час виробництва харчоконцентратів обідніх страв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Галяпа І. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 320.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39892-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз використання сучасного теплового обладнання під час виробництва харчоконцентратів обідніх стравuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_320-320.pdf156.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.