Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39890
Title: Технічний рівень таякість машин для нарізання гастрономічних продуктів
Authors: Прус, С. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Заплетніков, І. М.
Пільненко, А. К.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Прус С. С. Технічний рівень таякість машин для нарізання гастрономічних продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Заплетніков І. М., Пільненко А. К. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 318.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39890
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_318-318.pdf203.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.