Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39887
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШинкарик, М. М.-
dc.contributor.authorОстапчук, К. В.-
dc.date.accessioned2023-09-25T05:27:29Z-
dc.date.available2023-09-25T05:27:29Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОстапчук К. В. Зміни реологічних властивостей молочно-білкових згустків у процесі обробки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Шинкарик М. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 315.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39887-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗміни реологічних властивостей молочно-білкових згустків у процесі обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_315-315.pdf236.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.