Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39887
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шинкарик, М. М. | - |
dc.contributor.author | Остапчук, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-25T05:27:29Z | - |
dc.date.available | 2023-09-25T05:27:29Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Остапчук К. В. Зміни реологічних властивостей молочно-білкових згустків у процесі обробки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Шинкарик М. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 315. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39887 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Зміни реологічних властивостей молочно-білкових згустків у процесі обробки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_315-315.pdf | 236.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.