Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39815
Название: Економічний аналіз
Авторы: Велієва, Вікторія Олександрівна
Ковалевська, Надія Сергіївна
Нестеренко, Ірина Володимирівна
Луценко, Олена Анатоліївна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Економічний аналіз: метод. вказ. і робочі таблиці з дисц.: "Економічний аналіз" для практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" денної та заочної форми навчання; уклад.: В. О. Велієва, Н. С. Ковалевська, І. В. Нестеренко, О. А. Луценко. Харків: ДБТУ, 2023. 45 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Економічний аналіз» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науковопедагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39815
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Ekonomichnyy analiz_23.pdf1.4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.