Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39762
Title: Розробка способу очищення риби від луски за допомогою ультразвуку
Authors: Зубрєв, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Зубрєв А. С. Розробка способу очищення риби від луски за допомогою ультразвуку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Постнов Г. М., Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 299.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39762
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_299-299.pdf157.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.