Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3975
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorРогова, А. Л.-
dc.contributor.authorМісюля, І.-
dc.date.accessioned2022-07-30T16:40:22Z-
dc.date.available2022-07-30T16:40:22Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Місюля І. Вплив дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 128-134.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3975-
dc.description.abstractДосліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників якості цукрового печива в разі додавання дієтичної добавки «Клітковина ядер волоського горіха». Рекомендовано використання добавки в технології цукрового печива у кількості 8% від загальної кількості сировини.uk_UA
dc.description.abstractThe changes in the physico-chemical and organoleptic quality of indicators of sugar cookies using a dietary addition «Fiber walnut kernels». Recommended the use of additives in the technology of sugar cookies in the amount of 8% of the total amount of raw material.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectцукрове печивоuk_UA
dc.subject«Клітковина ядер волоського горіха»uk_UA
dc.subjectдієтичні добавкиuk_UA
dc.titleВплив дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__22.pdf349.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.