Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3975
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Рогова, А. Л. | - |
dc.contributor.author | Місюля, І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-30T16:40:22Z | - |
dc.date.available | 2022-07-30T16:40:22Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Місюля І. Вплив дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 128-134. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3975 | - |
dc.description.abstract | Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників якості цукрового печива в разі додавання дієтичної добавки «Клітковина ядер волоського горіха». Рекомендовано використання добавки в технології цукрового печива у кількості 8% від загальної кількості сировини. | uk_UA |
dc.description.abstract | The changes in the physico-chemical and organoleptic quality of indicators of sugar cookies using a dietary addition «Fiber walnut kernels». Recommended the use of additives in the technology of sugar cookies in the amount of 8% of the total amount of raw material. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | цукрове печиво | uk_UA |
dc.subject | «Клітковина ядер волоського горіха» | uk_UA |
dc.subject | дієтичні добавки | uk_UA |
dc.title | Вплив дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__22.pdf | 349.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.