Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39629
Назва: Зміна біологічної цінності зернових пластівців «Паросток», «Еко-скарб», «Бадьорість» під час сушіння
Автори: Ізмайлова, О. О.
Фоміна, І. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ізмайлова О. О., Фоміна І. М. Зміна біологічної цінності зернових пластівців «Паросток», «Еко-скарб», «Бадьорість» під час сушіння. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 57-58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39629
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_57-58.pdf280.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.