Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39614
Название: Дослідження впливу попереднього пороутворення на тривалість процесу сушіння рибної сировини
Авторы: Сукманов, В. О.
Яшонков, О. А..
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Сукманов В. О., Яшонков О. А. Дослідження впливу попереднього пороутворення на тривалість процесу сушіння рибної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 41-42.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39614
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_41-42.pdf237.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.