Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39614
Title: Дослідження впливу попереднього пороутворення на тривалість процесу сушіння рибної сировини
Authors: Сукманов, В. О.
Яшонков, О. А..
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сукманов В. О., Яшонков О. А. Дослідження впливу попереднього пороутворення на тривалість процесу сушіння рибної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 41-42.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39614
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_41-42.pdf237.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.